Юрген Клоп заяви че полузащитникът Алексис Макалистър няма да вземе участие в

...
Юрген Клоп заяви че полузащитникът Алексис Макалистър няма да вземе участие в
Коментари Харесай

Алексис Макалистър пропуска двубоя срещу Манчестър Юнайтед

Юрген Клоп заяви че полузащитникът Алексис Макалистър няма да вземе присъединяване в идния мач против Манчестър Юнайтед в неделя. Аржентинецът напусна терена с травма по време на срещата с Шефийлд Юнайтед предходната сряда, която мърсисайдци завоюваха с 2:0 като посетители.

Макалистър не отпътува с тима за Белгия, където в четвъртък Ливърпул ще завърши присъединяване си в групите на Лига Европа против Юнион Сейнт Жилоа. Говорейки на конференцията преди визитата в Брюксел, Клоп съобщи:

" Определено не съм лекар, само че те ми изясняват всеки ден какво се случва с него и той не е подготвен. Определено е малко по-сложно от това, което мислехме първоначално. Съперникът му спря в коляното и е наранил и мускула му. Сега би трябвало да чакаме коляното да заздравее и да може Мака да се оправи с болката, тъй като тогава беше доста сериозна. Той е крепко момче и би трябвало да сме сигурни, че няма да се случи зараза и към този момент няма такава, което е доста значимо ", сподели Клоп.

" Никога не съм се сблъсквал с сходна травма и се надявам да не отнеме дълго време. Бих споделил, че ще го гледаме ден за ден, само че сигурно няма да е подготвен за Ман Юнайтед ", приключи германецът.
 Салах бил благополучен в Ливърпул
Салах бил благополучен в Ливърпул

Египтянинън не желае да напуска
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР